Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Us Mail Bag With Posted Envelopes Overflowing. : Stockfoto
UNITED STATES - Circa 1950s: Us Mail Bag With Posted Envelopes Overflowing.

Us Mail Bag With Posted Envelopes Overflowing.

Bijschrift:
UNITED STATES - Circa 1950s: Us Mail Bag With Posted Envelopes Overflowing.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
81773203
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
H. Armstrong Roberts
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.347 x 5.549 px (36,80 x 46,98 cm) - 300 dpi - 6,49 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Us Mail Bag With Posted Envelopes Overflowing Stockfoto 81773203Post,Knoeien,Overvloed,1950-1959,20e eeuw,Aantal mensen,Binnenopname,Communicatie,Correspondentie,Envelop,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Grote groep dingen,Kleurenfoto,Noord- & Zuid-Amerika,Open,Overlopen,Studiofoto,Tas,Verenigde Staten,Verticaal,Vol,Zak,Zonder mensenPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - Circa 1950s: Us Mail Bag With Posted Envelopes Overflowing.