Urban Shoot, East London : Stockfoto
3 boys hanging out outside flat laughing


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Urban Shoot, East London

Credits: 
Mads Perch
Bijschrift:
3 boys hanging out outside flat laughing
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158462398
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 9,95 MB
Urban Shoot East London StockfotoAfrikaanse etniciteit,Vriendschap,Stad,Jong volwassen,Straat,Lachen,Londen - Engeland,Levensstijl,Mensen,Alleen mannen,Buitenopname,Praten,Volwassen,Drie personen,Mannelijke vriendschap,Stadsleven,Zonlicht,Cool,Jeugdcultuur,Vrijetijdskleding,20-24 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Armen over elkaar,Boom,Bovenlichaam,Dag,Echte mensen,Fotografie,Frontaal,Gevel,Groot-Brittannië,Handen in de zakken,Hoofdstad,Hoop,Horizontaal,Jonge mannen,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Saamhorigheid,Spontaan,Stadsstraat,Tegenlicht,Woongebouw,Zij aan zijPhotographer Collection: Taxi Mads Perch3 boys hanging out outside flat laughing