Urban Portrait : Stockfoto
Portraits in Shoreditch, London


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Urban Portrait

Credits: 
Nick Daly
Bijschrift:
Portraits in Shoreditch, London
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157211146
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.629 px (41,00 x 30,73 cm) - 300 dpi - 7,39 MB
Urban Portrait StockfotoDelen,Muziek,MP3-speler,Midden-Oosterse etniciteit,Twee personen,Vriendschap,Zwart,Alleen vrouwen,Groot-Brittannië,Humor,Geluk,In-ear-koptelefoon,Londen - Engeland,Luisteren,20-24 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Fotografie,Glimlachen,Hoofddoek,Hoofdstad,Horizontaal,Jas,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Plezier,Pret,Religieuze sluier,Saamhorigheid,Shoreditch,Spontaan,Staan,Stadsleven,Traditionele kledij,VolwassenPhotographer Collection: Iconica Nick DalyPortraits in Shoreditch, London