Urban Portrait : Stockfoto
Portraits in Shoreditch, London


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Urban Portrait

Credits: 
Nick Daly
Bijschrift:
Portraits in Shoreditch, London
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157211128
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.629 x 4.843 px (30,73 x 41,00 cm) - 300 dpi - 7,98 MB
Urban Portrait StockfotoMidden-Oosterse etniciteit,Gemeenschap,Zelfvertrouwen,Groot-Brittannië,Hoofddoek,Jong volwassen,Echte mensen,In de camera kijken,Portret,Alleen vrouwen,Armen over elkaar,Eén persoon,Buitenopname,Religieuze sluier,Staan,Traditionele kledij,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bakstenen muur,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Hoofdstad,Individualiteit,Kleurenfoto,Leunen,Londen - Engeland,Mensen,Onscherpe achtergrond,Shoreditch,Stad,Stadsleven,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Iconica Nick DalyPortraits in Shoreditch, London