urban foraging for wild food berries and mushroom : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Urban foraging for wild food berries and mushroom

Credits: 
John Rensten
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157210991
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 8,26 MB
Urban Foraging For Wild Food Berries And Mushroom StockfotoParkbank,Op de rug gezien,Beschouwing,Groot-Brittannië,Afgelegen,Zitten,Geluk,Mensen,Twee personen,Alleen volwassenen,Buitenopname,Weekend activiteiten,Horizontaal,Stadsleven,Harmonie,Londen - Engeland,Mid volwassen koppel,Mid-volwassen,Ontspanning,Portretfoto,Zonlicht,35-39 jaar,Boom,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Heteroseksueel koppel,Hoofdstad,Horizon over land,Kleurenfoto,Landschap,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Omarmd,Saamhorigheid,Stadsbeeld,Volwassen,Zij aan zijPhotographer Collection: Taxi john rensten