urban foraging for wild food berries and mushroom : Stockfoto

Urban foraging for wild food berries and mushroom

Credits: 
John Rensten
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
157210991
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 8,26 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Urban Foraging For Wild Food Berries And Mushroom Stockfoto 157210991Parkbank,Groot-Brittannië,Op de rug gezien,Alleen volwassenen,Geluk,Twee personen,Horizontaal,Mensen,Stadsleven,Weekend activiteiten,Zitten,Beschouwing,Londen - Engeland,Mid volwassen koppel,Mid-volwassen,Zonlicht,35-39 jaar,Afgelegen,Boom,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Harmonie,Hoofdstad,Horizon over land,Kleurenfoto,Landschap,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Omarmd,Ontspanning,Saamhorigheid,Stadsbeeld,Volwassen,Zij aan zijPhotographer Collection: Taxi john rensten