Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Uncoordinated man playing against an athlete. : Stockfoto
Nerdy man dribbling a basketball and smoking a cigarette.

Uncoordinated man playing against an athlete.

Credits: 
Jordan Siemens
Bijschrift:
Nerdy man dribbling a basketball and smoking a cigarette.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142841911
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 9,68 MB
Uncoordinated Man Playing Against An Athlete StockfotoBasketbal,Basketbal,Nerd,Humor,Sport,Sigaret,Haarband,Sok,Competitie,Roken,Staan,Dribbelen,Linnen schoen,Rivaliteit,Alleen mannen,Mensen,Risico,20-24 jaar,30-34 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Benen gespreid,Beweging,Buigen,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kijken,Kleurenfoto,Metaalgaas,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Omwalling,Oregon,Pet,Polsband,Portland - Oregon,Spelen,Sportkleding,Ten voeten uit,Twee personen,Uithoudingsvermogen,Vastberadenheid,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Iconica Jordan SiemensNerdy man dribbling a basketball and smoking a cigarette.