Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two young women resting on steps at art gallery : Stockfoto
Design Festa Gallery, Omotesando area, Tokyo, Japan

Two young women resting on steps at art gallery

Credits: 
Matthias Clamer
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Design Festa Gallery, Omotesando area, Tokyo, Japan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200187813-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.470 x 3.910 px (37,85 x 33,10 cm) - 300 dpi - 7,96 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Young Women Resting On Steps At Art Gallery Stockfoto20-24 jaar,Achterover leunen,Alleen Japans,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bovenlichaam,Buitenopname,Cool,Dag,Fotografie,Horizontaal,Individualiteit,Jeugdcultuur,Kleurenfoto,Kunstmuseum,Met de ogen dicht,Omotesando - Tokio,Onderdeel van een serie,Rusten,Stad,Tas,Trap - buiten,Twee personen,Veiligheidshek,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Design Festa Gallery, Omotesando area, Tokyo, Japan