Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two young women chat on the internet at the Smart Net Café, in the Old City, Damascus, Syria. : Stockfoto

Two young women chat on the internet at the Smart Net Café, in the Old City, Damascus, Syria.

Credits: 
Kim Badawi
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143737575
Collectie:
arabianEye
Max. bestandsgrootte:
4.368 x 2.912 px (36,98 x 24,65 cm) - 300 dpi - 5,88 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Young Women Chat On The Internet At The Smart Net Cafà In The Old City Damascus Syria StockfotoInternet,Syrië,Tiener,16-17 jaar,Chatten,Computer,Computeren,Hoofdtelefoon,Midden-Oosterse etniciteit,Praten,Binnenopname,Communicatie,Computertoetsenbord,Damascus,Desktop-pc,Fotografie,Hand,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke vinger,Mensen,Oude stad,Saamhorigheid,Techniek,Ten voeten uit,Tevreden,Twee personen,Typen,Vinger,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vriendschap,Vrije tijdPhotographer Collection: arabianEye