Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two young friends enjoy a ride on a seesaw in a community playground. : Stockfoto
Curtain Square, Carlton North, Victoria, Australia.

Two young friends enjoy a ride on a seesaw in a community playground.

Credits: 
Jason Edwards
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Curtain Square, Carlton North, Victoria, Australia.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98479768
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.414 px (43,18 x 28,91 cm) - 300 dpi - 13,3 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Young Friends Enjoy A Ride On A Seesaw In A Community Playground StockfotoAlleen jongens,Alleen kinderen,Australische cultuur,Australië,Blond haar,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gemeenschap,Horizontaal,Kind,Kleurenfoto,Mannelijke vriendschap,Mensen,Omhelzen,Op een rij,Park,Peuterklasleeftijd,Peuterspeelzaal kind,Pret,Profiel,Schattig,Speels,Speeltuin,Stad,Tekstveld,Ten voeten uit,Twee personen,Van de zijkant,Victoria - Australië,Vriendschap,Vrije tijd,Vrijetijdsbesteding,WipPhotographer Collection: National Geographic Curtain Square, Carlton North, Victoria, Australia.