Two women wearing the same dress : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two women wearing the same dress

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
130899614
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.370 x 3.950 px (37,00 x 33,44 cm) - 300 dpi - 8,52 MB
Two Women Wearing The Same Dress StockfotoJaloezie,Feest,Herhaling,Jurk,Rivaliteit,Imitatie,Woede,Mensen,Irritatie,Jeugdcultuur,Mode,Nachtclub,Vergelijking,Modieus,Competitie,Conflict,Dansen,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Cocktailjurk,Kleurenfoto,Binnenopname,Haltertruitje,Alleen volwassenen,Europese etniciteit,Fotografie,Jonge vrouw,Multi etnische groep,Nacht,Nachtleven,Roze,Volwassen,20-24 jaar,25-29 jaar,Confrontatie,Driekwartlengte,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kunst Cultuur en Vermaak,Middelgrote groep mensen,Viering,Vrouwelijkheid,newpremiumukPhotographer Collection: Stone Brand New Images