Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two women looking at shoes in window display, one talking on mobile phone : Stockfoto
South Africa, Cape Town

Two women looking at shoes in window display, one talking on mobile phone

Credits: 
David Lees
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
South Africa, Cape Town
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10064478bb-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 6,22 MB
Release-informatie:
Model en property release
Two Women Looking At Shoes In Window Display One Talking On Mobile Phone Stockfoto18-19 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Beschouwing,Buitenopname,Communicatie,Consumentisme,Dag,Draadloze technologie,Ergens doorheen kijken,Etalages kijken,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Jonge vrouw,Keus,Kijken,Klant,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Koopwaar,Mobiele telefoon,Onderdeel van,Ontspanning,Praten,Schoen,Schoenenwinkel,Staan,Tevreden,Transparant,Twee personen,Variatie,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Winkel,Winkeldisplay,WinkelenPhotographer Collection: The Image Bank South Africa, Cape Town