Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two women looking at shoes in window display, one talking on mobile phone : Stockfoto
South Africa, Cape Town

Two women looking at shoes in window display, one talking on mobile phone

Bijschrift:
South Africa, Cape Town
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10064478bb-002
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
David Lees
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 6,22 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Two Women Looking At Shoes In Window Display One Talking On Mobile Phone Stockfoto sb10064478bb-002Winkelen,Etalage,Twee personen,Alleen vrouwen,Etalages kijken,Mobiele telefoon,Schoen,Klant,Koopwaar,Schoenenwinkel,Winkel,18-19 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Beschouwing,Buitenopname,Communicatie,Consumentisme,Dag,Draadloze technologie,Ergens doorheen kijken,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Jonge vrouw,Keus,Kijken,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Onderdeel van,Ontspanning,Praten,Staan,Tevreden,Transparant,Variatie,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: The Image Bank South Africa, Cape Town