Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two women looking at shoes in window display, one talking on mobile phone : Stockfoto
South Africa, Cape Town

Two women looking at shoes in window display, one talking on mobile phone

Credits: 
David Lees
Bijschrift:
South Africa, Cape Town
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10064478bb-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 6,22 MB
Two Women Looking At Shoes In Window Display One Talking On Mobile Phone StockfotoWinkelen,Winkeldisplay,Etalages kijken,Twee personen,Alleen vrouwen,Koopwaar,Mobiele telefoon,Schoen,Klant,Schoenenwinkel,Winkel,Consumentisme,Kijken,Glimlachen,Vrijetijdskleding,18-19 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Beschouwing,Buitenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Ergens doorheen kijken,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Jonge vrouw,Keus,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Onderdeel van,Ontspanning,Praten,Staan,Tevreden,Transparant,Variatie,Vrije tijdPhotographer Collection: The Image Bank South Africa, Cape Town