Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two teenage girls (14-15) sitting on bed,one whispering in other's ear : Stockfoto

Two teenage girls (14-15) sitting on bed,one whispering in other's ear

Credits: 
ColorBlind Images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200565219-033
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 6,72 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Teenage Girls Sitting On Bedone Whispering In Others Ear Stockfoto14-15 jaar,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen tienermeisjes,Alleen tieners,Bed,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Fluisteren,Fotografie,Hand voor de mond,Het menselijke lichaam,Horizontaal,Huis interieur,Huiselijk leven,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijk oor,Praten,Privésfeer,Roddel,Saamhorigheid,Slaapkamer,Ten voeten uit,Tiener,Tienermeisjes,Twee personen,Vriendschap,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: The Image Bank