two teenage girls sharing mp3-player : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two teenage girls sharing mp3-player

Credits: 
Kathrin Ziegler
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157738773
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.126 x 3.417 px (43,40 x 28,93 cm) - 300 dpi - 6,79 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Teenage Girls Sharing Mp3player StockfotoMuziek,Luisteren,Saamhorigheid,Auto,Tiener,Italië,MP3-speler,Vriendschap,Techniek,Delen,Jeugdcultuur,Mensen,Zus,Kind,Stad,Straat,Twee personen,Meisjes,Stadsreis,Tienermeisjes,12-13 jaar,14-15 jaar,Bovenlichaam,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Marche,Spontaan,Vrijetijdskleding,VrouwelijkPhotographer Collection: Taxi Kathrin Ziegler