Two sisters in Bridgeford Avenue, West Derby : Stockfoto
Two sisters in Bridgeford Avenue, West Derby.

Two sisters in Bridgeford Avenue, West Derby

Credits: 
Alan Cookson - Liverpool
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Two sisters in Bridgeford Avenue, West Derby.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138819861
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.362 x 3.543 px (20,00 x 30,00 cm) - 300 dpi - 8,58 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Sisters In Bridgeford Avenue West Derby Stockfoto1950-1959,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Archiefbeelden,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Geluk,Glimlachen,Groot-Brittannië,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Jurk,Kleurenfoto,Liverpool - Engeland,Mensen,Omarmd,Ouderwets,Portret,Retrostijl,Saamhorigheid,Staan,Ten voeten uit,Tevreden,Twee personen,Verbondenheid,Verticaal,Volwassen,Vrouwelijk,ZusPhotographer Collection: Fototrove Alan CooksonTwo sisters in Bridgeford Avenue, West Derby.