Two sisters dancing outside. : Stockfoto

Two sisters dancing outside.

Credits: 
Holly Wilmeth
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151895320
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.740 x 3.652 px (40,13 x 30,92 cm) - 300 dpi - 9,26 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Sisters Dancing Outside Stockfoto12-13 jaar,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Dansen,Danseres,Echte mensen,Formele tuin,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Guanajuato,Handen vasthouden,Horizontaal,Jurk,Kind,Kleurenfoto,Lang haar,Latijns-Amerika,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,Mexico,Onschuld,Pret,Pubertijd,Saamhorigheid,San Miguel de Allende,Speels,Spontaan,Struik,Tegenlicht,Tuinpad,Twee personen,Voetpad,Vrouwelijk,Zonlicht,ZusPhotographer Collection: Taxi Holly Wilmeth