Two sisters dancing outside. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two sisters dancing outside.

Credits: 
Holly Wilmeth
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151895320
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.740 x 3.652 px (40,13 x 30,92 cm) - 300 dpi - 9,26 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Sisters Dancing Outside StockfotoFormele tuin,Dansen,Mensen,San Miguel de Allende,Speels,Zus,Buitenopname,Mexico,Pret,Voetpad,Alleen meisjes,Kind,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Tegenlicht,Tuinpad,Twee personen,Zonlicht,12-13 jaar,8-9 jaar,Alleen kinderen,Bruin haar,Dag,Danseres,Echte mensen,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Guanajuato,Handen vasthouden,Horizontaal,Jurk,Kleurenfoto,Lang haar,Latijns-Amerika,Onschuld,Pubertijd,Saamhorigheid,Spontaan,Struik,VrouwelijkPhotographer Collection: Taxi Holly Wilmeth