Two senior women sitting at table, laughing, one holding mobile phone : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two senior women sitting at table, laughing, one holding mobile phone

Credits: 
Sean Ives
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200189307-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.695 x 3.591 px (39,75 x 30,40 cm) - 300 dpi - 8,78 MB
Two Senior Women Sitting At Table Laughing One Holding Mobile Phone StockfotoVerpleeghuis,Vriendschap,Lachen,70-79 jaar,Pret,Humor,Tafel,Twee personen,Ondeugendheid,Alleen vrouwen,Woongemeenschap ouderen,Pensioen,Telefoon,Wegkijken,Alleen seniore vrouwen,Alleen volwassenen,Tevreden,80-89 jaar,Actieve ouderen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Communicatie,Domino,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotoberichten,Fotografie,Fotografische Thema's,Glimlachen,Horizontaal,Jong van hart,Kleurenfoto,Muur,Onderdeel van een serie,Ontdekking,Tonen,Vasthouden,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Stone