Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two senior women sitting at table, laughing, one holding mobile phone : Stockfoto

Two senior women sitting at table, laughing, one holding mobile phone

Credits: 
Sean Ives
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200189307-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.695 x 3.591 px (39,75 x 30,40 cm) - 300 dpi - 8,78 MB
Release-informatie:
Model en property release
Two Senior Women Sitting At Table Laughing One Holding Mobile Phone Stockfoto70-79 jaar,80-89 jaar,Actieve ouderen,Alleen seniore vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Communicatie,Domino,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotoberichten,Fotografie,Fotografische Thema's,Glimlachen,Horizontaal,Humor,Jong van hart,Kleurenfoto,Lachen,Muur,Onderdeel van een serie,Ondeugendheid,Ontdekking,Pensioen,Pret,Tafel,Telefoon,Tevreden,Tonen,Twee personen,Vasthouden,Verpleeghuis,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Wegkijken,Woongemeenschap ouderen,ZittenPhotographer Collection: Stone