Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two senior women sitting at table, laughing, one holding mobile phone : Stockfoto

Two senior women sitting at table, laughing, one holding mobile phone

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200189307-003
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Sean Ives
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.695 x 3.591 px (39,75 x 30,40 cm) - 300 dpi - 8,78 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Two Senior Women Sitting At Table Laughing One Holding Mobile Phone Stockfoto 200189307-003Verpleeghuis,70-79 jaar,Humor,Pret,Lachen,Pensioen,Tafel,Telefoon,Vriendschap,Wegkijken,Alleen seniore vrouwen,Tevreden,Woongemeenschap ouderen,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Communicatie,Domino,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotoberichten,Fotografie,Fotografische Thema's,Glimlachen,Horizontaal,Jong van hart,Kleurenfoto,Muur,Onderdeel van een serie,Ondeugendheid,Ontdekking,Over de 80 jaar,Tonen,Twee personen,Vasthouden,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Stone