Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two men working on propeller of ship on dry dock : Stockfoto
SHIPYARD: MEN WORKING ON PROPELLER ON SHIP IN DRY DOCK

Two men working on propeller of ship on dry dock

Credits: 
Getty Images
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
SHIPYARD: MEN WORKING ON PROPELLER ON SHIP IN DRY DOCK
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB30941
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
2.530 x 3.173 px (21,42 x 26,86 cm) - 300 dpi - 2,02 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Men Working On Propeller Of Ship On Dry Dock StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één man,Arbeider,Beroep,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Industrie,Kleurenfoto,Mensen,Propeller,Repareren,Roer,Scheepsbouwer,Scheepswerf,Schoonmaken,Verticaal,Volwassen,Vrachtvervoer,Watervaartuig,WerkenPhotographer Collection: Taxi SHIPYARD: MEN WORKING ON PROPELLER ON SHIP IN DRY DOCK