Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two men sanding front quarter panels of car : Stockfoto
Two men sanding front quarter panels of car being restored in garage

Two men sanding front quarter panels of car

Bijschrift:
Two men sanding front quarter panels of car being restored in garage
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
158294833
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 7,56 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Two Men Sanding Front Quarter Panels Of Car Stockfoto 158294833Monteur,Twee personen,Gasmasker,Mensen,Schuurmachine,Werken,Auto,Onderzoeken,25-29 jaar,45-49 jaar,Achter de schermen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Bescherming,Binnenopname,Concentratie,Controle,Deskundigheid,Driekwartlengte,Een helpende hand,Effectiviteit,Europese etniciteit,Focus,Fotografie,Horizontaal,Hulp,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Medewerker,Nauwkeurig toezicht,Nauwkeurigheid,Onderdeel van voertuig,Ondersteuning,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Partnerschap,Perfectie,Planning,Portretfoto,Saamhorigheid,Staan,Teamwerk,Toewijding,Vaardigheid,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Verbetering,Verenigde Staten,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Washington staatPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCTwo men sanding front quarter panels of car being restored in garage