Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two men looking at shoes in shop window, elevated view : Stockfoto

Two men looking at shoes in shop window, elevated view

Credits: 
Marcelo Santos
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200014538-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.140 x 4.192 px (89,12 x 90,23 cm) - 118 dpi - 7,31 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Men Looking At Shoes In Shop Window Elevated View Stockfoto30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen mid-volwassen mannen,Alleen volwassenen,Beslissingen,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Detailhandel,Door het raam kijken,Etalages kijken,Europese etniciteit,Fotografie,Keus,Kleurenfoto,Leunen,Mannelijke vriendschap,Middelgrote groep dingen,Multi etnische groep,Nette schoen,Paar,Raam,Schoenenwinkel,Stad,Stadsleven,Twee personen,Verlangen,Verticaal,Vriendschap,Winkeldisplay,WinterjasPhotographer Collection: Stone