Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two Men Are Boxing In The Ring. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Two Men Are Boxing In The Ring.

Two Men Are Boxing In The Ring.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Two Men Are Boxing In The Ring.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81773489
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
5.549 x 4.351 px (46,98 x 36,84 cm) - 300 dpi - 3,09 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Men Are Boxing In The Ring StockfotoBoksen,Slaan met Vuist,1950-1959,Alleen mannen,Boksring,Mannen,20-24 jaar,20-29 jaar,20e eeuw,Aantal mensen,Alleen jonge mannen,Alleen volwassenen,Bewogen,Binnenopname,Boksbroek,Bokshandschoen,Competitie,Conflict,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Macho,Menselijk geslacht,Mensen,Slaan,Sport,Sporthandschoen,Sportkleding,Sportplaats,Twee personen,Vechtsport,VolwassenPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1950s: Two Men Are Boxing In The Ring.