Two mature businessmen in meeting : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two mature businessmen in meeting

Credits: 
Siri Stafford
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200355334-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.559 x 5.150 px (30,13 x 43,60 cm) - 300 dpi - 3,71 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Mature Businessmen In Meeting Stockfoto50-54 jaar,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen oudere mannen,Alleen volwassenen,Architect,Architectuur,Bedrijfsleven,Beschouwing,Binnenopname,Bureau,Bureaustoel,Discussie,Europese etniciteit,Fluorescentielamp,Fotografie,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Leunen,Matglas,Model van gebouw,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Overhemd en stropdas,Plan,Planning,Raam,Staan,Ten voeten uit,Truivest,Twee personen,Vergaderruimte,Verticaal,Zakenbijeenkomst,ZakenmanPhotographer Collection: Stone