Two ladies on street with huge disco ball at night : Stockfoto

Two ladies on street with huge disco ball at night

Credits: 
Rebecca Handler
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
144579184
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
6.010 x 4.000 px (50,88 x 33,87 cm) - 300 dpi - 13,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Ladies On Street With Huge Disco Ball At Night Stockfoto 144579184Feest,Straat,Nacht,Nachtleven,Stad New York,Cool,Mensen,Discobal,Discodansen,Alleen vrouwen,Jong volwassen,Brooklyn - New York,Buitenopname,Staan,Stadsleven,Twee personen,Ten voeten uit,Disco,Spotlicht,Fotografie,Handen vasthouden,Minirok,Verenigde Staten,20-24 jaar,Alleen jonge vrouwen,Horizontaal,Kleurenfoto,Plezier,Alleen volwassenen,Danseres,Europese etniciteit,Gemengde afkomst,Jak,Nette schoen,Op de rug liggen,VolwassenPhotographer Collection: Photonica Rebecca Handler Photography 2012