Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two Goldfish (Carassius auratus) swimming in fish tank, side view : Stockfoto

Two Goldfish (Carassius auratus) swimming in fish tank, side view

Credits: 
Dorling Kindersley
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
74422948
Collectie:
Dorling Kindersley
Max. bestandsgrootte:
4.798 x 3.753 px (103,28 x 80,78 cm) - 118 dpi - 4,14 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Goldfish Swimming In Fish Tank Side View StockfotoAquarium,Beenvisachtigen,Cyprinidae,Cypriniformes,Dier,Dier in gevangenschap,Fotografie,Goudvis,Grind,Horizontaal,Huisdier,Karper,Kieuw,Kleurenfoto,National Aquarium,Onder water,Schub,Staartvin,Twee dieren,Van de zijkant,Vin,Vis,Vissenkom,Witte achtergrond,Zonder mensen,ZwemmenPhotographer Collection: Dorling Kindersley