Two girls with pet rabbits : Stockfoto
Two girls with pet rabbits sitting on bench in garden.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two girls with pet rabbits

Credits: 
Simon Kirwan
Bijschrift:
Two girls with pet rabbits sitting on bench in garden.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142025452
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.843 x 2.571 px (32,54 x 21,77 cm) - 300 dpi - 4,69 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Girls With Pet Rabbits StockfotoArchiefbeelden,1970,Kind,Groot-Brittannië,Twee dieren,Twee personen,Fotografie,Kindertijd,Konijn - Dier,Vasthouden,12-13 jaar,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Bank,Benen over elkaar geslagen,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Enkels over elkaar,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,Huisdier,Huiselijk leven,Kleurenfoto,Liefde,Liverpool - Engeland,Mensen,Retrostijl,Ten voeten uit,Voor- of achtertuin,Vrijetijdskleding,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Fototrove © 2012 Simon KirwanTwo girls with pet rabbits sitting on bench in garden.