Two female students lifting trunk onto truck, side view : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two female students lifting trunk onto truck, side view

Credits: 
John Giustina
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200202365-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.355 x 5.033 px (28,41 x 42,61 cm) - 300 dpi - 3,42 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Female Students Lifting Trunk Onto Truck Side View StockfotoPick-up,Laden,Verlaten,Begin,Lossen,Kist,Onderwijs,Oprit,Zwaar,18-19 jaar,Aankomst,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Boom,Buitenopname,Campus,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Kleurenfoto,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Oppakken,Ten voeten uit,Twee personen,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone