Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two doctors consult on x-rays : Stockfoto

Two doctors consult on x-rays

Credits: 
Reza Estakhrian
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200140329-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.898 x 3.814 px (41,47 x 32,29 cm) - 300 dpi - 8,95 MB
Two Doctors Consult On Xrays StockfotoDokter,Vragen,Advies,Twee personen,Dokterspraktijk,Gezondheidszorg en medicijnen,Op de rug gezien,Alleen mannen,Beslissingen,Laboratoriumjas,Lichtbak,40-49 jaar,50-59 jaar,Alleen oudere mannen,Alleen volwassenen,Analyseren,Binnenopname,Bureau,Deskundigheid,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Handen op de heupen,Horizontaal,Hulp,Kleurenfoto,Korrelig,Medische röntgenfoto,Onderzoeken,Radioloog,Staan,Teamwerk,Vergelijking,Verlicht,Werken,ZiekenhuisPhotographer Collection: Stone