Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two cows have a bovine face-off across Highway 205 outside of Frenchglen. : Stockfoto

Two cows have a bovine face-off across Highway 205 outside of Frenchglen.

Credits: 
Sarah Leen
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs0_6382
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.401 px (43,18 x 28,80 cm) - 300 dpi - 14,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Cows Have A Bovine Faceoff Across Highway 205 Outside Of Frenchglen StockfotoAlvord Desert,Buitenopname,Confrontatie,Dieren in het Wild,Droog klimaat,Fotografie,Frenchglen,Gezicht aan gezicht,Herbivoor,Horizontaal,Kleurenfoto,Landbouw,Landschap,Landweg,Leeg,Lege weg,Oregon - Amerikaanse staat,Runderen,Schemering,Twee dieren,Wild vee,Woestijnweg,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic