Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two chimpanzees (Pan troglodytes) playing in zoo with ropes, rear view : Stockfoto

Two chimpanzees (Pan troglodytes) playing in zoo with ropes, rear view

Credits: 
Grant Faint
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
74362660
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.625 px (40,64 x 30,69 cm) - 300 dpi - 11,1 MB
Release-informatie:
Geen releaseGeen release: dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik is aanvullende vrijwaring vereist door derden.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Chimpanzees Playing In Zoo With Ropes Rear View StockfotoBehendigheid,Buitenopname,Dag,Dier in gevangenschap,Dierenthema's,Dierentuin,Fotografie,Gewone chimpansee,Gras,Hangen,Horizontaal,Kleurenfoto,Onscherpe achtergrond,Op de rug gezien,Pret,Speels,Ten voeten uit,Touw,Twee dieren,Zonder mensenPhotographer Collection: Photographer's Choice