Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two children singing Christmas carols. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Two children singing Christmas carols.

Two children singing Christmas carols.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Two children singing Christmas carols.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774224
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.767 x 4.711 px (31,89 x 39,89 cm) - 300 dpi - 8,37 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Children Singing Christmas Carols Stockfoto1950-1959,20e eeuw,Aantal mensen,Alleen kinderen,Artiest,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,December,Europese etniciteit,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Jongens,Kerstliedzanger,Kerstmis,Kind,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Maand,Meisjes,Menselijk geslacht,Mensen,Nationale feestdag,Plezier,Studiofoto,Twee personen,Verenigde Staten,Verticaal,Vrolijk,Winter,ZangerPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1950s: Two children singing Christmas carols.