Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two businesswomen in meeting room, view through glass : Stockfoto

Two businesswomen in meeting room, view through glass

Credits: 
Jasper James
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200190676-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.849 x 4.737 px (32,59 x 40,11 cm) - 300 dpi - 5,87 MB
Release-informatie:
Model release
Two Businesswomen In Meeting Room View Through Glass Stockfoto30-34 jaar,Achter,Afbeelding,Alleen Japans,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Conferentietafel,Dag,Discussie,Europese etniciteit,Fotografie,Gestreept,Kleurenfoto,Matglas,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Ongewone camerahoek,Paardenstaart,Praten,Privésfeer,Raam,Roze,Stoel,Trui,Twee personen,Van de zijkant,Vergadering,Vergaderruimte,Verticaal,Vrijetijdskleding,Werkneemster,Witte boorden werker,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Stone