Two businesswomen in meeting room, view through glass : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two businesswomen in meeting room, view through glass

Credits: 
Jasper James
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200190676-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.849 x 4.737 px (32,59 x 40,11 cm) - 300 dpi - 5,87 MB
Two Businesswomen In Meeting Room View Through Glass StockfotoPrivésfeer,Bedrijfsleven,Vergadering,30-34 jaar,Europese etniciteit,Ongewone camerahoek,Discussie,Alleen vrouwen,Matglas,Vrijetijdskleding,Zitten,Praten,Achter,Afbeelding,Alleen Japans,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Conferentietafel,Dag,Fotografie,Gestreept,Kleurenfoto,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Paardenstaart,Raam,Roze,Stoel,Trui,Twee personen,Van de zijkant,Vergaderruimte,Verticaal,Werkneemster,Witte boorden werker,Zakenbijeenkomst,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone