Two businessmen taking a photo of themselves. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two businessmen taking a photo of themselves.

Credits: 
Ezra Bailey
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153046358
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.111 x 3.407 px (43,27 x 28,85 cm) - 300 dpi - 6,69 MB
Two Businessmen Taking A Photo Of Themselves StockfotoSelfie,Bedrijfsleven,Zelfportret,Kantoorgebouw,Mobiele telefoon,Zakenman,Stad,Modern,Fotografie,Fotografische Thema's,Dag,Buitenopname,Mensen,Zakenrelatie,Glas,Glimlachen,Alleen mannen,Twee personen,25-29 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Communicatie,Compleet pak,Draadloze technologie,Fotoberichten,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Succes,Tevreden,Volwassen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Oli Kellett