Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Two businessmen outdoors shaking hands : Stockfoto

Two businessmen outdoors shaking hands

Credits: 
Tom Merton
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
79365706
Collectie:
OJO Images
Two Businessmen Outdoors Shaking Hands StockfotoEerlijkheid,Bedrijfsleven,Iemand een hand geven,Overeenkomst,Partnerschap,Saamhorigheid,Glimlachen,Lucht,Succes,Zakenman,Europese etniciteit,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Begroeten,Blauw,Bovenlichaam,Buitenopname,Collega,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Medewerker,Mensen,Miami,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Samenwerking,Stad,Stadsleven,Teamwerk,Twee personen,Van de zijkant,Verbinding,Verenigde Staten,Vertrouwen,Witte boorden werker,WolkenkrabberPhotographer Collection: OJO Images