Two businessmen fitting a pie chart together : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two businessmen fitting a pie chart together

Credits: 
Eric Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
97541844
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.315 x 3.415 px (45,00 x 28,91 cm) - 300 dpi - 4,76 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Two Businessmen Fitting A Pie Chart Together Stockfoto25-29 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Bankieren,Bedrijfsleven,Binnenopname,Cirkeldiagram,Compleet pak,Dag,Digitaal beeld,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Infographic,Jong volwassen,Jonge mannen,Kantoor,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Partnerschap,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Vasthouden,Verbinding,Verduisterd gezicht,Volwassen,ZakenmanPhotographer Collection: Stone Nick Ballon