Two businessmen discussing project in hotel room : Stockfoto
Two businessmen sitting in hotel room suite in discussion over documents


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two businessmen discussing project in hotel room

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Two businessmen sitting in hotel room suite in discussion over documents
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158781015
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 11,1 MB
Two Businessmen Discussing Project In Hotel Room StockfotoHotel,Bedrijfsleven,Discussie,Binnenopname,Chinese etniciteit,Leiderschap,Papierwerk,Planning,Zakenman,Zakenreis,Zitten,35-39 jaar,40-44 jaar,Advies,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Autoriteit,Bedrijfsstrategie,Beslissingen,Brainstormen,Deskundigheid,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Hotelkamer,Hulp,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Strategie,Teamwerk,Ten voeten uit,Twee personen,Verenigde Staten,Volwassen,Voorbereiding,ZakenbijeenkomstPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INCTwo businessmen sitting in hotel room suite in discussion over documents