Two business colleagues looking at computer : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Two business colleagues looking at computer

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154391988
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,55 MB
Two Business Colleagues Looking At Computer StockfotoAfrikaanse etniciteit,Groot bedrijf,Bedrijfsleven,Teamwerk,Twee personen,Zakenpersoon,Aziatische en Indiase etniciteit,Computer,Discussie,Multi etnische groep,Succes,Symmetrie,Volwassen,25-29 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Collega,Computeren,Dag,Desktop-pc,Formele kleding,Fotografie,Gekruld haar,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kaal geschoren hoofd,Kleurenfoto,Mensen,Oceanische etniciteit,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Seattle,Techniek,Tonen,Verenigde Staten,Washington staat,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Copyright: Jetta Productions Inc.