Turtle with top hat : Stockfoto
Leaping eastern box turtle with top hat.

Turtle with top hat

Credits: Kimberly Frost Photography
Bijschrift:
Leaping eastern box turtle with top hat.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
85456388
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.000 x 4.500 px (25,40 x 38,10 cm) - 300 dpi - 5,87 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Turtle With Top Hat Stockfoto 85456388Humor,Dierenthema's,Springen,Hogehoed,Richmond - Brits-Columbia,Beweging,Buitenopname,Close-up,Dag,Eastern Box Turtle,Eén dier,Fotografie,Idee,In de lucht zwevend,In het water levend,Kleine scherptediepte,Ten voeten uit,Verticaal,Vitaliteit,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select ? 2008 Kimberly FrostLeaping eastern box turtle with top hat.