Turnip rock : Stockfoto
Rocky outcrop sticking out of lake Huron with trees growing on it.
Bijschrift:
Rocky outcrop sticking out of lake Huron with trees growing on it.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136262046
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.140 x 4.140 px (35,05 x 35,05 cm) - 300 dpi - 18,1 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Turnip Rock StockfotoBoom,Bovenop,Buitenopname,Dag,Fotografie,Fysische geografie,Heldere lucht,Horizon over water,Huronmeer,Kleurenfoto,Landschap,Meer,Michigan,Natuur,Noord-Amerika,Rots,Rotsformatie,Rotspunt,Rustige Scène,Schoonheid in de natuur,Verenigde Staten,Vierkant,Weerkaatsing,Zonder mensen,Zonlicht,ZonnigPhotographer Collection: Moment Select Peter BakerRocky outcrop sticking out of lake Huron with trees growing on it.