Turkish flags : Stockfoto
Turkish flags are waved up high during meeting in Turkey.
Bijschrift:
Turkish flags are waved up high during meeting in Turkey.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
93279575
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.592 x 2.592 px (21,95 x 21,95 cm) - 300 dpi - 2,17 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Turkish Flags StockfotoAnkara,Armen omhoog,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gemeenschap,Hoofdstad,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Mensen,Middelgrote groep mensen,Omhoog houden,Ondersteunen,Ondersteuning,Rood,Saamhorigheid,Turkije,Turkse cultuur,Turkse vlag,Vaderlandsliefde,Viering,Vierkant,ZwaaienPhotographer Collection: Moment Select 2009 Rengim MutevelliogluTurkish flags are waved up high during meeting in Turkey.