Turkey pigeons. : Stockfoto

Turkey pigeons.

Credits: 
Holly Wilmeth
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156056026
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 6,57 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Turkey Pigeons StockfotoAntiek,Architectuur,Beweging,Bouwwerk,Buitenopname,Close-up,Dag,Dierenthema's,Duif,Fotografie,Grote groep dieren,Heldere lucht,Horizontaal,In de lucht zwevend,Istanboel,Klapwieken,Kleurenfoto,Lucht,Onscherpe achtergrond,Trap - buiten,Turkije,Vliegen,Vogel,Vogelzwerm,Vredesteken,Vrijheid,Wilde dieren,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica Holly Wilmeth