A truck frames the landscape : Stockfoto
A truck with no walls creates a rectangular frame for the landscape.

A truck frames the landscape

Credits: 
Robert Warren
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A truck with no walls creates a rectangular frame for the landscape.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154527464
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 5,59 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Truck Frames The Landscape StockfotoAvondschemering,Berg,Buitenopname,Constructiegeraamte,Fotografie,Horizontaal,IJsland,Kleurenfoto,Landschap,Landvoertuig,Lucht,Natuur,Rechthoek,Reizen,Stilstaand water,Stykkisholmur,Vervoer,Weg,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica William LamsonA truck with no walls creates a rectangular frame for the landscape.