Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Truck driver texting on cell phone : Stockfoto

Truck driver texting on cell phone

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
162501373
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.123 x 3.414 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,75 MB
Truck Driver Texting On Cell Phone StockfotoVrachtwagen met oplegger,Chauffeur,Mobiele telefoon,Mensen,Weg,Van de zijkant,Eén persoon,Buitenopname,Europese etniciteit,Leunen,Sms'en,Stilstaand,Vasthouden,Vervoer,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bovenlichaam,Communicatie,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Groot,Horizontaal,Individualiteit,Kleurenfoto,Lucht,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Pet,Staan,Techniek,Verantwoordelijkheid,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Vrachtwagentransport,Vrijetijdskleding,Washington staat,Weerkaatsing,WolkPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc