Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Truck driver texting on cell phone : Stockfoto

Truck driver texting on cell phone

Credits: 
Jetta Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
162501373
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.123 x 3.414 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,75 MB
Release-informatie:
Model release
Truck Driver Texting On Cell Phone Stockfoto45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bovenlichaam,Buitenopname,Chauffeur,Communicatie,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Groot,Horizontaal,Individualiteit,Kleurenfoto,Leunen,Lucht,Mensen,Mobiele telefoon,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Pet,Sms'en,Staan,Stilstaand,Techniek,Van de zijkant,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verbinding,Verenigde Staten,Vervoer,Volwassen,Vrachtwagen met oplegger,Vrachtwagentransport,Vrijetijdskleding,Washington staat,Weerkaatsing,Weg,WolkPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc