Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
FARDC troops (Congolese army), in fatigues : Stockfoto
Charged with hunting down the Lord's Resistance Army, FARDC (Congolese) troops stand by their base.

FARDC troops (Congolese army), in fatigues

Credits: 
Simon Rawles
Bijschrift:
Charged with hunting down the Lord's Resistance Army, FARDC (Congolese) troops stand by their base.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150483960
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 9,89 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fardc Troops In Fatigues StockfotoDemocratische Republiek Congo,Corruptie,Krijgsmacht van de Democratische Republiek Congo,Leger,Leger,Afrikaanse cultuur,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Bescherming,Beveiliging,Boomstam,Buitenopname,Camouflagekleding,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Landschap,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Militair uniform,Ontspanning,Plant,Saamhorigheid,Staan,Ten voeten uit,Vier personen,Volwassen,Wegkijken,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank @Simon Rawles, +44 (0)7958 685 727Charged with hunting down the Lord's Resistance Army, FARDC (Congolese) troops stand by their base.