Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Tree huggers : Stockfoto
Two happy sisters hanging on Christmas tree.

Tree huggers

Bijschrift:
Two happy sisters hanging on Christmas tree.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
144698024
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
j w l photography
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.013 x 4.435 px (25,51 x 37,55 cm) - 300 dpi - 6,96 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tree Huggers Stockfoto 144698024Kerstboom,Kerstmis,Geluk,Twee personen,2-3 jaar,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Binnenopname,Boom,Chinese etniciteit,Close-up,Culturen,Fotografie,Glimlachen,Hangen,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mensen,Plezier,Pret,Saamhorigheid,Ten voeten uit,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Viering,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Witte achtergrond,ZusPhotographer Collection: Moment Select © 2008 jwlphotographyTwo happy sisters hanging on Christmas tree.