Tree huggers : Stockfoto
Two happy sisters hanging on Christmas tree.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Bijschrift:
Two happy sisters hanging on Christmas tree.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144698024
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.013 x 4.435 px (25,51 x 37,55 cm) - 300 dpi - 6,96 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tree Huggers Stockfoto2-3 jaar,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Binnenopname,Boom,Chinese etniciteit,Close-up,Culturen,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Hangen,Kerstboom,Kerstmis,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mensen,Plezier,Pret,Saamhorigheid,Ten voeten uit,Twee personen,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Viering,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Witte achtergrond,ZusPhotographer Collection: Moment Select © 2008 jwlphotographyTwo happy sisters hanging on Christmas tree.