Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Treble clef, close-up (toned B&W) : Stockfoto
Clefs are any of various symbols placed at the beginning of a stave indicating the pitch of the notes written on it.

Treble clef, close-up (toned B&W)

Credits: 
Martin Barraud
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Clefs are any of various symbols placed at the beginning of a stave indicating the pitch of the notes written on it.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BB9804-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.240 x 4.162 px (27,43 x 35,24 cm) - 300 dpi - 3,43 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Treble Clef Closeup StockfotoBinnenopname,Bladmuziek,Dag,Enkel object,Fotografie,Harmonie,Idee,Kunst Cultuur en Vermaak,Muzieksymbool,Notenbalk,Studiofoto,Verticaal,Vioolsleutel,Volledig beeld,Zonder mensen,Zwart,Zwart-witPhotographer Collection: Stone Clefs are any of various symbols placed at the beginning of a stave indicating the pitch of the notes written on it.