Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Trash can full of empty canned coffee by desk in office at night : Stockfoto

Trash can full of empty canned coffee by desk in office at night

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200178008-004
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Shuji Kobayashi
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.601 x 3.655 px (38,96 x 30,95 cm) - 300 dpi - 6,56 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Trash Can Full Of Empty Canned Coffee By Desk In Office At Night Stockfoto 200178008-004Nacht,Zonder mensen,Binnenopname,Kantoor,Aluminium,Bureau,Bureaustoel,Koffie,Tijdslimiet,Blik,Desktop-pc,Overwerken,Papier,Papiermand,Vol,Absentie,Afbeelding,Bedrijfsleven,Fotografie,Gekreukeld papier,Groot bedrijf,Horizontaal,Hulp,Idee,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Open ruimte,Overmaat,Toewijding,VerfrommeldPhotographer Collection: Stone