Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Trained, domesticated Asian elephant lifting man up in air with trunk. : Stockfoto
SRI LANKA - CIRCA 1930s: Trained, domesticated Asian elephant lifting man up in air with trunk.

Trained, domesticated Asian elephant lifting man up in air with trunk.

Credits: 
Charles Phelps Cushing
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
SRI LANKA - CIRCA 1930s: Trained, domesticated Asian elephant lifting man up in air with trunk.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774975
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.896 x 3.758 px (41,45 x 31,82 cm) - 300 dpi - 9,63 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Trained Domesticated Asian Elephant Lifting Man Up In Air With Trunk Stockfoto1930,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Dier,Dierenthema's,Dierentrucs,Exotisme,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Horizontaal,Indiaas subcontinent,Indisch Subcontinent etniciteit,Indische olifant,Klimmen,Lichaamsdeel van dieren,Luchtpomp,Mannen,Menselijk geslacht,Mensen,Neus van een dier,Olifant,Oudere volwassenen,Pachyderm,Reizen,Singalese etniciteit,Slurf,Sri Lanka,Vakantie,Vasthouden,Volwassen,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile SRI LANKA - CIRCA 1930s: Trained, domesticated Asian elephant lifting man up in air with trunk.