Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Traffic passing billboards of Sogo department store, Causeway Bay, Hong Kong, China : Stockfoto
North-East Asia, China, Hong Kong, Hong Kong

Traffic passing billboards of Sogo department store, Causeway Bay, Hong Kong, China

Credits: 
Lonely Planet
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
North-East Asia, China, Hong Kong, Hong Kong
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
71627012
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.646 x 3.969 px (22,40 x 33,60 cm) - 300 dpi - 4,27 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Traffic Passing Billboards Of Sogo Department Store Causeway Bay Hong Kong China StockfotoAdvertentie,Auto,Bouwwerk,Buitenopname,Bus,Causeway Bay,China,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Gevel,Hongkong,Kleurenfoto,LPIOwned,Middelgrote groep dingen,Mode,Oost-Azië,Poster,Reclamebord,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Straat,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verkeer,Verticaal,Vervoer,Weg,Winkel,Winkelen,Zebrapad,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images North-East Asia, China, Hong Kong, Hong Kong