Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Trafalgar Square Lion : Stockfoto
Detail of a Trafalgar Square lion in London, England

Trafalgar Square Lion

Credits: 
David Freund
Bijschrift:
Detail of a Trafalgar Square lion in London, England
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
156977124
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Trafalgar Square Lion StockfotoLonden - Engeland,Trafalgar Square,Standbeeld,Leeuw,Close-up,Kunst,Zwart-wit,Beroemde plaats,Groot-Brittannië,Zonder mensen,Britse cultuur,Buitenopname,Culturen,Dag,Dierenfiguren,Eten koken,Europa,Fotografie,Geschiedenis,Horizontaal,Internationaal monument,Mannelijke gelijkenis,Menselijke vorm,Onderdeel van,Reisbestemmingen,Snijwerk,StadspleinPhotographer Collection: Photodisc David Freund www.davidfreund.com.auDetail of a Trafalgar Square lion in London, England