Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Traditional ceremony before sumo wrestling, Osaka, Japan : Stockfoto
Osaka, Kinki, Japan, North-East Asia, Asia

Traditional ceremony before sumo wrestling, Osaka, Japan

Credits: 
Frank Carter
Bijschrift:
Osaka, Kinki, Japan, North-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik zijn aanvullende clearances nodig. (Waarom?) Neem contact op met uw lokale kantoor om te informeren of we dit beeld voor u kunnen vrijgeven.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
lpi2784_40
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.967 x 2.604 px (33,59 x 22,05 cm) - 300 dpi - 4,05 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Traditional Ceremony Before Sumo Wrestling Osaka Japan StockfotoAlleen Japans,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Ceremonie,Competitie,Culturen,Dag,Fotografie,Grote groep mensen,Horizontaal,Japan,Japanse cultuur,Japanse etniciteit,Kinki,Kleurenfoto,Ontbloot bovenlichaam,Op de rug gezien,Osaka Prefectuur,Professionele sporter,Staan,Stadion,Sumoworstelen,Ten voeten uit,Toeschouwer,Traditie,Traditionele ceremoniePhotographer Collection: Lonely Planet Images Osaka, Kinki, Japan, North-East Asia, Asia