Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Town Gyanste with fort Dzong, Tibet : Stockfoto
Town Gyantse with Fort Gyantse Dzong, citywall, Nyang Chu Valley, Tiber, China

Town Gyanste with fort Dzong, Tibet

Credits: 
Chlaus Lotscher
Bijschrift:
Town Gyantse with Fort Gyantse Dzong, citywall, Nyang Chu Valley, Tiber, China
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160526332
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.050 x 3.381 px (42,76 x 28,63 cm) - 300 dpi - 8,88 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Town Gyanste With Fort Dzong Tibet StockfotoAzië,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Gyanzê,Himalaya's,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Landschap,Landschap,Stadsbeeld,Vallei,Versterkte muur,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary 2012 by Chlaus Lötscher,Town Gyantse with Fort Gyantse Dzong, citywall, Nyang Chu Valley, Tiber, China